slika radnika


Ma BOJANA BLAŽEVIĆ

viši asistent

  • Fakultet poslovne ekonomije
  • bojana.s.blazevic@apeiron-edu.eu

OSNOVNI PODACI

Ime i prezime

BOJANA BLAŽEVIĆ

 

Godina rođenja

1979

Mjesto rođenja

Banja Luka

Država rođenja

Bosna i Hercegovina

 

Akademsko zvanje/titula

Master ekonomije

 

Angažovanje na Panevropskom Univerzitetu Apeiron

 

BIOGRAFIJA

Kratka biografija

Bojana Blažević je završila Ekonomski fakultet u Banjaluci, diplomirajući na temu marketinga sa ocjenom 10 i ukupnim prosjekom ocjena 8.23.
Nakon toga je uslijedio njen devetogodišnji rad u oblasti marketinga u kompanijama, kao i na rukovodećim pozicijama u agenciji za odnose sa javnošću i marketing
Tokom tog perioda prisustvovala je brojnim lokalnim i regionalnim marketinškim, medijskim i PR konferencijama, te bila jedan od organizatora regionalne PRoactive konrefencije.Takođe, na poziciji key account managera vodila je kampanje i klijente poput Mc Donals, Coca Cola, Banjalučka pivara, Nova banka, Peugeot i mnogie druge.

Nakon toga, obrazovanje nastavlja kroz dvoipogodišnje edukacije Neuro-lingvističkog programiranja na NLP institutu u Beogradu, gdje je učila od najboljih na tom polju - Slavica Squire, Charles Faulkner, Keith Fail itd.

Nakon NLP Master edukacija, Bojana kreira autentične seminare kojima vodi i podržava osobe kroz edukacije self-liderstva i oslobađanja ličnog potencijala, koristeći kreativnost kao okosnicu svog pristupa. Njena lična edukacija i rad se nastavljaju kroz pohađanje kursa za instruktora joge, kids joge i meditacije.

Neki od klijenata koju su prisustvovali njenim seminarima i radionicama su: Agencija za ekonomski razvoj Preda, Jamnica, Coca Cola, Konzum, Mtel, Gender centar Republike Srpske, Cambridge centar Banjaluka, OK fest i mnogi drugi.
U okviru projekta "Coca-Colina podrška mladima", Bojana je održala brojna predavanja i treninge za preko 1500 studenata širom Bosne i Hercegovine i to na teme postavljanja ciljeva, komunikacije, motivacije, poslovnog i ličnog uspjeha.
Autorica je dvije knjige "Prodavnica istine" i "Dozvola za bliskost", a sa prof. dr. Janom Aleksić je kreirala i napisala udžbenike "Psiha i uspjeh - Vještine uspjeha u marketingu i menadžmentu" i "Tijelo i uspjeh - Vještine uspjeha u marketingu i menadžmentu".
Već nekoliko godina uspješno vodi yoga & wellbeing centar Životni atelje u Banjaluci i blog www.zivotniatelje.com gdje sarađuje sa stručnjacima na polju psihoterapije, farmacije, nutricionizma i fizioterapije.


Pored toga, konstantno se bavi podrškom ženskom zdravlju kroz sve nabrojane tehnike dopunjene sa savremenim naukama poput hronobiologije, te znanjem i proizodima ruskih doktora i stručnjaka uokvirenim u vidu Siberian Wellness brenda koji svojim preparatima i dodacima ishrani podržava zdravlje ljudi u preko 165 zemalja svijeta.

U radu na fakultetu, Bojana nastoji da stalno razvija svoje sposobnosti, sadržaje i vještine kroz razmjenu feedbacka sa studentima i saradnicima, kao dokazanog komunikacijskog alata za unapređenje i rast pojedinca, timova i organizacija.

Svoje obrazovanje Bojana unapređuje magistriranjem na Panevropskom univerzitetu Apeiron 2023. godine, na temu "Doprinos marketinga stranih kompanija uspješnom menadžmentu".

Konstantne inovacije, jasnoća i kreativnost su resursi koje posjeduje i donosi u poslovno okruženje.

OBRAZOVANJE

FORMALNA EDUKACIJAObrazovna ustanova

Fakultet poslovne ekonomije - Panevropski univerzitet "APEIRON" Banja Luka

Država

Bosna i Hercegovina

Nivo studija

Studij II ciklusa u jednogodišnjem trajanju

Završni rad

Master rad

Tema

prednosti i specifičnosti marketinga stranih kompanija i njihov doprinos uspješnom menadžmentu

Datum završetka

08.06.2023

 

Obrazovna ustanova

Ekonomski fakultet - Univerzitet u Banjoj Luci

Država

Bosna i Hercegovina

Nivo studija

Četvorogodišnji studij I ciklusa

Završni rad

Diplomski rad

Tema

-

Datum završetka

26.06.2006

 

NEFORMALNA EDUKACIJA

 

 

BIBLIOGRAFIJA


OBJAVLJENI NAUČNI RADOVI U ČASOPISIMA

 
OBJAVLJENI NAUČNI RADOVI U ZBORNICIMA

 
NAUČNE MONOGRAFIJE

 
OBJAVLJENA POGLAVLJA U KNJIGAMA

 
OSTALE NAUČNE PUBLIKACIJE

 
OBJAVLJENI NAUČNI RADOVI U ČASOPISIMA

 
OBJAVLJENI NAUČNI RADOVI U ZBORNICIMA

 
NAUČNE MONOGRAFIJE

 
OBJAVLJENA POGLAVLJA U KNJIGAMA

 
OSTALE NAUČNE PUBLIKACIJE

 
OBJAVLJENI NAUČNI RADOVI U ČASOPISIMA

  


OBJAVLJENI NAUČNI RADOVI U ZBORNICIMA

  


NAUČNE MONOGRAFIJE

  


OBJAVLJENA POGLAVLJA U KNJIGAMA

  


OSTALE NAUČNE PUBLIKACIJE

  

ČLANSTVA